Utilizarea site-ului

Site-ul www.athcon.ro, denumit in continuare si “website” este detinut si administrat de societatea Athenaeum Construct SA având următoarele date de identificare: sediul in București, str. Lt. Ștefan Marinescu, Nr. 9, Reg. Com. J40/10900/1993, CUI: RO 5602554. Prin intermediul acestuia, sunt prezentate informatii despre serviciile și proiectele companiei, precum și o serie de informații având drept scop promovarea societății.

Utilizarea website-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos arătate. Serviciile furnizate prin intermediul website-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta între 14-18 ani care au acordul părinților pentru vizitarea website-ului. Website-ul este administrat în exclusivitate de catre Athenaeum Construct SA. Pentru utilizarea website-ului este necesar sș citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a website-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.

Athenaeum Construct își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau Conținutul. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și Termenii prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Folosirea oricăror elemente din website fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.athcon.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, încluzând forma electronică fără permisiunea scrisă anticipată a reprezentanților Athenaeum Construct SA.

Responsabilități

Athenaeum Construct își rezervă dreptul de a aduce modificări și actualizări ale site-ului și ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Athenaeum Construct își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Confidențialitate și Date personale

Athenaeum Construct se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor săi către terți și de asemenea nu oferă, nu vinde și nu face schimb de email-uri cu alte persoane fizice, juridice, firme.

Toate datele obținute prin intermediul website-ului sunt colectate doar cu acordul utilizatorilor săi și vor fi folosite pentru comunicarea cu aceștia, sau pentru informarea cu privire la funcționarea site-ului, ofertele și promoțiile disponibile.