din1993
Despre Athenaeum Construct
ATHENAEUM CONSTRUCT este numele din spatele multor proiecte prestigioase din București. Începând din anul 1993 am oferit clienților noștrii soluții fiabile ca răspuns la toate problemele apărute în exploatarea clădirilor existente și am demarat proiecte de construcții din ce în ce mai complexe.

Astăzi suntem recunoscuți ca un lider în domeniul nostru de activitate, fiind renumiți pentru modul nostru de lucru și pentru creativitatea de care am dat dovadă. Folosim tehnologii de ultimă oră și sisteme de management al calității , la cel mai înalt standard.

Suntem renumiți pentru experiența noastră în derularea întregului spectru de proiecte de construcții, de la proiecte mici de renovări, până la proiecte mari, portofoliul nostru fiind elocvent în acest sens. Clienții nostrii ne recomandă ca fiind o companie care oferă excelență în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite.

Ne-am specializat în construcția, consolidarea și reabilitarea clădirilor publice (unități de învățământ și unități sanitare), hale industriale, construcții civile rezidențiale și nerezidențiale, precum și proiecte de instalații sanitare, termice , electrice de joasă tensiune, precum și instalații de fluide medicale.

Am avut success în derularea proiectelor lansate de către clienții corporativi și de către instituțiile publice, dar nu neglijăm nici proiectele solicitate de persoane fizice sau de firme mici și mijlocii.

Prin serviciul extern de prevenire și protecţie, împreună cu lucrătorul desemnat se pune la dispoziţie necesarul privind echipamentul de protecţie pentru fiecare meserie în conformitate cu HG 1048/2006, iar prin serviciul de aprovizionare, conducerea firmei asigură echipamentul de protecţie și de lucru conform prevederilor legale.

Execuţia lucrărilor se realizează pe bază de grafice cu termene intermediare și se armonizează cu posibilităţile de asigurare de către beneficiari, a resurselor financiare. La realizarea lucrărilor sunt respectate prevederile standardelor în vigoare pentru fiecare tip de lucrare în parte.

Echipa noastră de profesioniști vă oferă soluții pentru toate nevoile dvs legate de construcții. Fie că este vorba de restaurare, renovare sau de o construcție nouă , avem experiența pentru a oferi cea mai bunaă calitate, respectând termenele și bugetul alocat.

Suntem alături de clienții noștrii de la începutul proiectului până la predarea construcției, cât și în toată această perioadă acordată garanției de bună execuție.

CHEIA SUCCESULUI!

Vom continua să fim adepții celor mai înalte standarde de etică și integritate prin asigurarea calității superioare a lucrărilor noastre și a soluțiilor de valoare, să ne executăm lucrările în siguranță maximă (conform normelor legale în vigoare) și conform principiilor protejării mediului înconjurător.

APTITUDINI

Aplicăm abilitățile și expertiza pe care o detinem pentru a aduce un aport de tehnologie, activitatea economică și de îmbunătățire a societății , atât direct, cât și prin colaborări.

PROIECTARE
DEZVOLTARE
REABILITARE
SUPORT

‐ Constructorul de încredere și cu experiență pentru următorul dvs proiect. ‐

Locul 2

Top Afaceri România 2011

Topul Firmelor din București.

Locul 46

Top 100 Companii Construcții 2013

Profit în ultimii trei ani de 46.947.518 lei.

Locul 3

Top Afaceri România 2014

Top IMM Sector 6.

PROIECTE FINALIZATE218
ORE/LUNĂ360
DISTINCȚII14
CLIENȚI MULȚUMIȚI174

Avem un angajament neclintit față de de clienții noștri , oameni și comunitate!

MEMBRII ECHIPEI

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență și performanțe ridicate care s-au specializat în livrarea tehnologiei și soluțiilor necesare realizării proiectelor.

Administrator

Cristian BURGHIU
Administrator

Administrator

Sergiu DUNCA
Administrator

CLIENȚI

Lucrăm inteligent si cu sânguință pentru a ne asigura că nevoile clienților noștri sunt pe primul loc. Clienții sunt partenerii noștri!