Detalii Proiect
Adresă Calea Floreasca nr.8, sector 2 București

Lucrările desfășurate la acest obiectiv în perioada 2011-2012 au constat în consolidarea unui corp de cladire existent (corpul D) care are P+E și s-a construit un corp nou de clădire cu S+P+1E cu suprafața desfașurată 1386,5m2 destinată serviciului SMURD.

Consolidarea si refunctionalizare Departament UPU-SMURD

In cadrul obiectivului s-a consolidat un corp de cladire existent (corpul D) care are P+E si s-a construit un corp nou de cladire nou S+P+E.S-a realizat o incinta de piloti forati, radier general,structura beton-armat cu stalpi , plansee si grinzi,lucrari de rezistenta (sapatura,cofraje,armatura,beton),lucrari de arhitectura (zidarii,tecuieli,glet,zugraveli,placari gresie si faianta,granit,covoare PVC,tamplarie PVC si Al,covoare PVC,pereti rigips,tavane false rigips) si lucrari de instalatii (sanitare,termice,clima-ventilatie,desfumari,electrice curenti tari,electrice curenti slabi,gaze medicale).

Cladirea noua s-a anvelopat cu polistiren expandat de 10 cm grosime ,realizand performanta termotehnica ceruta prin proiect si caietul de sarcini. Termosistemul s-a realizat cu respectarea normelor tehnice si domeniu :C107/0-2002 si PSS 016/2000.

Suprafata desfasurata=1386,5m2. Proiectul este realizat pentru fazele DTAC, PT si DE pentru urmatoarele specialitati :rezistenta, arhitectura, instalatii sanitare,termice,electrice, clima ventilatie, gaze medicale.